En liten förhandstitt…

För en gångs skull har jag saker på lager att blogga! Det här är vad ni har att se fram emot de närmsta dagarna:

  • taralli (italienska pretzels)
  • tre sorters östeuropeiska pirogfyllningar
  • en dekonstruerad ostsufflé, typ
  • hemgjord pancetta (ej klar än)

Eftersom jag har noll impulskontroll vill jag blogga allt, NU. Men jag ska försöka hålla lite på mig.

Lite input skulle sitta fint för övrigt. Vad vill ni att jag ska blogga om framöver?

Kommentarer

10 svar till ”En liten förhandstitt…”

  1. Den där korven du gjorde till nyår!

  2. du jobbar ju så ta det lugnt! Du skulle ju ta det lugnt, eller hur?! ;)

  3. Ylva

    Jag vill gärna läsa artikeln om fritering, som det talades om för några veckor sedan.

    Annars gillar jag recept där man blandar böner/linser och kött. Korvsoppan var super! Jag lagar inte festmat så ofta, så spännande vardagsmat är uppskattad inspiration.

    Å andra sidan är det kul att läsa om dina galna experiment, som man inte skulle ge sig in på själv. Och det slaviska köket!

  4. Gitto-älskling: Jag vill att du fortsätter som nu. Det är underbart.

  5. Jag håller med Ylva för jag är väldigt nyfiken på det här med fritering.

  6. Peter: Jag ska försöka komma ihåg vad jag hade i den. Den var högst improviserad dock. Men om jag bokar tid hos en hypnosterapeut så kanske minnena kommer tillbaka?

    Jessika: Ja, men nu har jag haft två lediga dagar och lagat mat ungefär hela tiden eftersom det är min favoritavkoppling. :)

    Ylva: friteringsartikeln är inlämnad till Lisa FW, så det är hon som bestämmer.

    Och jag ska nog kunna trolla fram lite mer baljväxt/köttrecept. Det är ju så jäkla gott, det håller jag med om!

    Lisa: Ja, det är nog ingen risk att jag skulle ändra så värst mycket på mig. :)

    SqZ: jag hoppas också att friteringsskolan kommer upp på taffel snart!

  7. Jag är mest intresserad av hur du fick till konsistensen. Fetthalt och så. Mina blir inget vidare.

  8. Margit: jo, matlagning är en sorts avslappningsterapi. Ge mig ett komplicerat kakrecept och problem slutar existera.

  9. Marianne

    Fortsätt bara som tidigare, helt underbart att läsa och inspireras av.

  10. Amiechan

    Uhm. Hade inte du bloggpaus? :D