Ända sedan jag skrev om Garagebageriet i vintras har förfrågningarna vällt in, både via bloggen och per telefon om hur man hamnar på sms-listan. I samråd med bagarna Anders och Malin Hammar började jag därför skicka vidare telefonnumret till alla som var intresserade.
Men i och med att Garagebageriet nu erövrat alla tillstånd från myndigheterna är bageriet inte längre en underjordisk verksamhet och bröden kommer att kunna säljas öppet, bland annat i vår butik i Lund. Och mycket bättre start än dagens uppslag i Sydsvenskan vågar väl en ny entreprenör knappast drömma om?
Bageriet har ännu inte någon hemsida, så det verkar vara läge att skriva ut kontaktuppgifterna för alla er hugade brödprenumeranter: 0708-30 56 22, garagebageriet@hammar.se
Kommentarer
8 svar till ”Garagebageriets telefonnummer”
Vill bara intyga, att Garage brödet är att DÖ för, så fantastiskt gott! Så kul att tillstånd har gått igenom, kan bara glädjas på bagarnas vägnar och hoppas att de fortsatt kan baka fullt med stor succé :-D. Alla Ni som bor i Skåne, skynda skynda för bröden är värda en lång resa.
Haha, du är verkligen ett fan, Martina! Men det är jag också, så jag tycker att det ska bli kul att se hur det går för dem i Lund. Där finns ju konkurrenter som heter duga i form av S:t Jacobs och Patisseriet.
Hoppas dom dyker upp någonstans nära mig också. Söderslätt är ju Skånes kornbord, men gott bröd är det lite skralt med.
Gud vad spännande och vad gott det låter :-) Önskade att jag hade lite närmare till Torna Hällestad!
Förstår inte grejen med garagebageriet. Jag köpte flera bröd där och de var inte alls särskilt roliga, torra och kompakta. Däremot kan jag ju rekommendera St Jakobs bageri inne i Lund. Mittemot Bengtssons ost. Här säljer dom riktig Levain bakad i vedeldad ugn.
varför finns det inga bra bageri i malmö? eller kan någon rekommendera ett?
tack
Alltså, smaken är som… När det kommer till bröd vill man ju åt lite olika saker. Jag tycker också att S:t Jakobs bröd är gudomliga, men jag vill inte äta dem varje dag. För mig är de liksom för storslagna för det med den tjocka skorpan och de stora jäsbubblorna. Garagebageriets bröd är annorlunda, lite mer kompakta, men på ett sådant sätt att jag vill skära mackor av det till vardags. Som en hybrid mellan Olof Viktors och Röstånga mölla.
Det var några år sedan jag lämnade Malmö, så det här tipset är det närmaste jag kommer:http://www.patisseriedavid.se
De har en tillfällig hemsida på http://www.garagebageriet.se
För alla som gillar att baka eget bröd måste jag rekommendera “Pain de Martin” blogg och hans nya bok “surdegsbröd” – hur bra som helst!