Jo, det är faktiskt sant…

Om jag berättar för er att jag har lagat mat tillsammans med Björn Frantzén, Carina Brydling, Stefan Eriksson och Sebastien Boudet idag, tar ni mig för mytoman då?

Det var väldigt trevligt, om än extremt nervöst för en sådan bloggkatt bland hermelinerna som jag. Som tur var gällde dagen ett lagarbete, så jag lyckades hålla mig i bakgrunden och misslyckas med enkla saker, som att skala en stenhård vintersquash och posera för fotografen samtidigt.

Varför i herrans namn och vad vi lagade får ni veta i maj månads Gourmet.

Kommentarer

12 svar till ”Jo, det är faktiskt sant…”

  1. Nej Gitto.
    Det är fel attityd. Det är de som har fått laga mat tillsammans med dig.

  2. Lennart

    Håller med föregående talare, prenumererar inte på denna tidskrift, men jag kommer definitivt att köpa majnumret
    Kram Lennart

  3. Peter, Linköping

    Jag ser fram emot lite behind the scene-info, hur allt gick till.

  4. Limpan

    Mycket trevlig matblogg!
    Skulle bara tipsa om att jag har fått ett par kg Borstvetemjöl från min far hemma på Gotland och undrar om du är intresserad av ett kg?
    Hör gärna av dig med adress till mig så kan jag skicka något på posten

    Fortsätt det goda(!) bloggandet!

  5. HeMo: Jag höll mig till de verkligt lätta bitarna: skala rotfrukt och diska. Det är fånigt, men jag kan bli så extremt handikappad av min blyghet att det kräver hela hjärnkapaciteten att ens öppna munnen.

    Lennart: Tack! Det är 30 års-jubileumsnummer, så det kan nog bli intressant!

    Anna B: Jo, det var det faktiskt.

    Limpan: Tack! Jag har mejlat dig nu.

  6. Spännande!!!!
    Tycker fröken Dill

  7. Angelica

    Nån ska skala rotfrukterna också. Så det så. Och jag är övertygade om att du gjorde det bedårande!
    Ser fram emot när tidningen dimper ner i brevlådan.

  8. Jag ska prata med Frantzén!

  9. Saxit

    Jag läste precis den där artikeln! Men du… det står ju inte nånstans om den där saken ni lagade faktiskt blev god också och höll de kriterierna som de olika deltagarna nämnde i början. :)

    1. Saxit: Jag har inte läst artikeln själv faktiskt, det ska bli någon dag framöver… :)

      Och som svar på din fråga: jo, det var faktiskt gott. Kriterierna minns jag inte, men gott blev det. Fast det var ju inte direkt mättande.