Nu bär det av för oss för att sondera Frankrikes nordkuster efter den äppligaste cidern, den svulstigaste mest honungskladdiga crèpen, det giftigaste ostronet och de härligaste franska syltorna. (undrar var de finns nu när Tabac-restaurangerna hamnat på komposten?)
Full rapport kommer efter hemkomsten.
Kommentarer
3 svar till ”Till grodfolkets kuster”
Särskilt cidern är somliga av oss väldigt nyfikna på, ska bli spännande att få läsa om det
Hej Bind me, mata mig:
Bara tittar in vad du skriver här. Om du tog energi att blogga detta. Det betyder att det är värd en tanke! Och det är ju det. Frankrike är ett väldigt intressant land.
Hmm. Tabac-restaurangerna, måste slå upp det. Ännu en ny sak att lära sig om. Och äpple cider om de bara innehåller lite alkohol, är den starkaste jag kan dricka, och gärna. Tål inte alkohol annars, tyvärr. Och så man blir liksom vild av det även bara en liten drop ibland. Men tycker vin kultur är intressant annars. Och tycker konsten att dricka som bl a fransmännen/italienare gör är bättre, eller hörde i alla fall att det är det. Små mängd i taget jämtdrucken så där över hela veckan.
Ser fram emot full rapporten.
Ej, fel uttryckt: Menade mest …att det är bloggvärd. Och inte bara att det är värd en tanke.
Vill också säga speciellt att Bind mig, mata mig är en av favoriter. Ni skriver intressanta saker på ett väldigt roligt sätt i egen bind mig, mata mig stil.