Skribenter
Böcker
Smakkamrater
Om Taffel
Exkursioner
Palak paneer med anariost
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Julgotter: Ischoklad på mjölkchoklad och kokosolja med rostade hasselnötter och flingsalt
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Persisk rödbetssoppa med bönor, spenat och myntaströssel
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Allt grönt
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Gräddbräserad rosenkål med prästost och timjan
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Istället för vilt: Tofu med purjolök
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Skördetid och skolstart: Vaxbönor med gul tomatsås och färskost
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
I en matnörds bagage
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Fynd: Vita persikor, lila kronärtskockor och mango mango mango.
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Mangolassi med mynta och basilika
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Saker jag gör i juni
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Turkiska primörer
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Surtorn och zereshk: Berberis vulgaris
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Små linser med zereshk och ramslök
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Första försöket: Salt citron i gryta med tomat, kikärter och kardemumma.
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Om jag ger er mitt Paris, vill ni ge mig ert New York då?
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Spenat med sichuanesiska smaker
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Revittyä kuivaa ruisleipää?
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Sursalt tillbehör: Kålrabbi med kryddfrön och lime
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Novembergrönska: Rosenkål med paprika, ingefära och senap
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara
Pappas päronsallad
Av
Sofia Gustafson Aarnivaara